2015. július 31., péntek

Bemutatkozás


   A Privet Drive 4. szám alatt lakó Karool és Giger büszkén állíthatták, hogy köszönik szépen, ők nem fognak soha unatkozni. Senki sem feltételezte róluk, hogy közük lehet bármilyen túl egyszerű, vagy gyorsan véghez vihető dologhoz, ugyanis a leghatározottabban elzárkóztak minden hétköznapi dologtól.
   Ez a két lány adminisztrátorként működött a Harry Potter Hungary nevezetű Facebook oldalon. Emellett több blogot is vezettek, változó sikerrel. Egyszer csak egy másik társukkal együtt kitalálták, mi lenne, ha az oldal rendszeres látogatóinak csinálnának egy szerepjátékot. Így hát bele is kezdtek, sok tervezés után kiosztották az első szerepeket, és az ötlet nagyobb sikert aratott, mint azt gondolták volna. Igaz, sok nehézséggel kellett megküzdeniük, ők nem hátráltak meg, hiszen csökönyösek voltak, mint az öszvér.
   Mindenesetre a játékuk gyümölcse ez a blog is. A sokak által formált történetszál, a sok kaland és beszélgetés megihlette őket, és gondolták, mással is megosztják néhány novella formájában, mit éltek át a Tiltott Rengetegben, a Mágiaügyi Minisztériumban és sok más varázslatos helyszínen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése